Monday, April 28, 2008

KAN EMİCİ YANLI MEDYA'YA HAYIR

Kanımızı Bir Kene Gibi Yapışıp Emirenler... Sürekli Tek Taraflı Olup, Bu Ülkede 2 Büyük Takım Var Etkisini Yaratmaya Çalışınlar... Hergün Ayrı Ayrı Senaryolar Düzenleyip; Beşiktaş'ımıza, Dünyanın Belgelenmiş En büyük Taraftarına, Futbolcularımıza, Yönetim Kurulumuza, Hakkı'mıza, Şeref'imize... Yalan Haberlerle 5 Kuruş Kazanmak İçin Yaptığınız Yalan Haberlere Artık Büyük Beşiktaşlı Taraftarı İnanmıyacak, Güvenmeyecek Ve Barikatı Önlerinize Koyacak.
Galatasaray'ın Elendiği Türkiye Kupası'ndan Sonra "Lig Aslanı, Aslan Artık Lige Döndü" Başlığını Manşetlerine Taşıyan, Kupadan Elenmeyi Eleştirmek Bir Yana Bu Olayı Göklere Çıkaranlar, İngiltere'de Kötü Futbolundan Dolayı Yerden Yere Vurulan Chelsea'ye 2-0 Yenilen Fenerbahçe İçin: "Bu Ülke Sizinle Gurur Duyuyor" Başlığını Manşetlerine Yazan Sevgili Medya ! 8-0'lık Liverpool Yenilgimizin Ardından Futbolcularımızın Suratlarını Kapatan, Camia Olarak Hocamız Ertuğrul Sağlam'a Sahip Çıkıp Onun Arkadasında Olduğumuzu Bildikleri Halde Daha Sezon Ortasında Beşiktaş'ımıza Yeni Hoca Arayışına Giren, Futbolcularımızı Satılık Listesine Çıkaran, Hergün Asılsız Haberleri İle Beşiktaş'ımıza Zarar Veren Yalancı, Yanlı Medyayı Kınıyoruz, Güvenmiyoruz, İnanmıyoruz ! Kusurumuza Bakmayın Lütfen Sn. Medya ve Kuruluşları Sizler Bu Halde Devam Ettiğiniz Sürece Biz Bu Ülkenin En Büyük En Şerefli Klübünün Taraftarı Olarak Sizlere HAYIR diyoruz.
HAYDİ BÜYÜK BEŞİKTAŞLI BU DAVA SENİN VE; KALBİNDE BEŞİKTAŞ AŞKI İLE YAŞAYAN MİLYONLARIN DAVASI BEŞİKTAŞ'INA SAHİP ÇIK AŞKININ ÜZERİNE LEKE DEĞDİRTME YANLI MEDYANIN GAZETELERİNİ ALMA ALDIRTMA, TELEVİZYON KANALLARINI İZLEME, İZLETME. BU TAKIM SENİN BU DEĞER SENİN, YA DAVANA SAHİP ÇIKARSIN YA DA HOR GÖRÜLMEYE MAHKUM OLACAKSIN. BEŞİKTAŞ'INI SIRADAN BİR TAKIM YAPMA ÇALIŞMALARINA GÖZ YUMMA !

Bu yaziyi bjkarena.net sitesinden aldim. Aslinda bu tarz taraftar isyanlarini genelde hep gereksiz bulmusumdur. ama Besiktas - Bursa macindan sonra miliyet gazetesi denen o sahtekar gazetede gordugum haber bu yaziyi buraya koymama sebep oldu. Pazar gunu milliyetin internet sayfasinda:

"İnadına küfür!

İnönü Stadı’ndaki tribün olayları nedeniyle ceza alan Beşiktaş’ın bazı taraftarı, Adana Havaalanı’nda da olay çıkardı, Bursasporlu futbolculara küfür etti" seklinde bir haber cikti. Besiktasli taraftarlar kufur etmis olabilir, benim demeye calistigim bunun dogru olmasi degil, bunun boyle yansitilmamasi gerektigi. Bir gazete ancak bu kadar tarafli olabilir, bir takima ve taraftarina karsi bu kadar da cephe alinmaz. Baska bir haber de,katmerli ceza isimli yazidan.  "Cezası nedeniyle Bursa maçını Adana’da oynayan Beşiktaş, olaylar yüzünden yeni bir cezayla karşı karşıya kaldı. Sabıkalarından dolayı iki kulübün de bir kez daha saha kapama cezası alma olasılığının yüksek olduğu bildirildi". Besiktas taraftari arasina Bursasporlular girdigi icin kargasa cikiyor, ve cezayi Besiktas aliyor. Nerede sizin mantiginiz, nerede serefiniz, nerede basin ahlakiniz? Yillardir, patronunuzun maddi kaygilari yuzunden ulkenin icine ettiniz, Internet sayfanizi porno sayfaya cevirdiniz, abuk sabuk insanlara yazarlik yaptirdiniz, kuponla vermediginiz hicbir sey kalmadi, artik serefinizi de biraktiniz yerlerde surunuyor.

 

Gun olur devran doner, pesimizden kosmaya karar verirsiniz. Insallah o gun basimizda olan baskan, karsiniza cikip bizim hakkimizda bunlari bunlari yazdiniz gikimiz cikmadi, simdi defolun gidin tesislerden der de akliniz basiniza gelir. Sizin Internet sayfaniza bir daha girersem iki olsun. Tek basimaverdigim bir tepki size hic dokunmayacak belki, ama ben daha mutlu ve huzurlu olacagim.

0 comments: